Montage IBA-systeem

Wilt u uw huidige systeem voor afvalwaterzuivering vernieuwen? NIQO retrofit is dé oplossing voor optimalisatie van uw huidige IBA systeem en septic tank. Laat ons de installatie van uw IBA-systeem verzorgen. U verhoogt de levensduur en betrouwbaarheid van uw IBA installatie en krijgt een duurzaam zuiveringssysteem met effluentgarantie.

Wij onderzoeken uw zuiveringsinstallaties op alle facetten. We kijken naar de staat van onderhoud, de correcte werking en de kwaliteit van de componenten. U ontvangt een rapport met onze bevindingen.
Samen met u beslissen we welke onderdelen vervangen dienen te worden en welke componenten wij in het NIQO retrofit concept kunnen integreren.

De ervaren vakmensen van AkaNova zijn volledig voorbereid en uitgerust om NIQO retrofit in uw IBA systeem te monteren. Na de upgrade stellen zij de installatie direct in bedrijf. In nauwe samenwerking met u houden wij toezicht op de uitvoering van de werkzaamheden. AkaNova heeft veel ervaring in het moderniseren van septic- en IBAtanks en het verbeteren van de producten van andere fabrikanten.

Heeft u een bestaande IBA-tank die wel een upgrade kan gebruiken? Neem contact op voor advies op maat.